Klintebjerg, havørredfiskeri, havørredfyn, odense fjord fiskeri, odensefjord, bumseøen, odensefjordbumser, havørred fyn, vandplejefyn, vandpleje fyn

23.03.2001

Bumseøen

Sæson: Marts-April-Maj  Aug-Sep

Hasseløre er en lille ø som ligge ca.200 meter fra Stenhovedet ( nordligste sted på stige ø ) Øen er en perle i fjorden især østsiden – der løber en tidevandsrende mellem hasselø og hasselø-kalv. I selve renden ligger et gammelt skibsvrag – det kommer til syne ved lavvande. Pas på når i sejler igennem der ! Og pas også på renden er dyb 4 meter ved vraget, du kan gå på 30 cm vand og fiske kanten, ud til tidevands renden. 

Fiskeriet på øen er helt i top idet der kan fiskes 360 rundt bortset fra nordspidsen der skal man være opmærksom på ikke at kaste ind i fredningszonen fra lunde Å – vi plejer dog kun at tage østsiden.

Der er lavet en lille camp – bålsted – bænk og et godt sted til at trække båden / kajakken op.

TELT ER NO GO – vi fik en pæn henvisning af en naturvejleder – DER MÅ GODT SOVES PÅ ØEN men kun på strandkanten i en sovepose.

(Husk inder-fjorden er fredet fra 1.okt til og med første Fredag i marts og øen er sær fredet fra 1 April pga fuglelivet ind til 15 juli. Derefter er multen i området men det er jo en saga blot – de er sku mere ned svære end havørrederne he he he men ikke umulige ! 

På østsiden ligger en lille sandbanke – nok det bedste sted i inderfjorden til at grave sandorm – der trækker jo også flotte store skrubber rundt i tidesvandrenden.

K&B OdenseFjordBumser🎣🐟 

Klintebjerg, havørredfiskeri, havørredfyn, odense fjord fiskeri, odensefjord, bumseøen, odensefjordbumser, havørred fyn, vandplejefyn, vandpleje fyn

23.9.2018

Flot Ørt´ fra Bumse-øen i efteråret 2018

Det er lige præcis det Bumse-øen kan, den kan levere rigtig flotte fjord ørtér.

Vi ser desværrer tit at de flotte sommmer fjord ørtér bliver forvekslet med fisk i gyde dragt, af rigtig mange. En rigtig fjord ørt´er letter gylden, i sommer perioden...🎣🐟