Odensefjordbumser, odense fjord fiskeri, odensefjord, havørredfiskeri, havørredfyn, havørred, makrel fiskeri odense fjord

The day OdenseFjordbumser was born

Tilbage i start 00érne startet vores eventyr på odensefjorden sammen som fjordbumser. Vi skulle dog hen til 2008 før vi officeielt blev døbt som OdenseFjorBumser.

Der er som sagt løbet meget vand gennem åen siden da som man siger: Vi har bla stiftet Gentleman´s Cup (GMC) som kort sagt kun går ud på at give tilbage. Tilbage til dem som slider gange på gang i bestræbelserne på at forbedre havørred miljøet på fyn specielt her i OdenseFjord.

Men lystet til eventyr på Odensefjord er stadig væk den alt overskyggende drivkræft, som driver vores lyst til at være OdenseFjordBumser, og derfor ligger vi det store arbejde i at lave pladsanvisninger osv, til alle jer som følger os.

Og lige her er nøgle ordet pladsanviser, for vi er ikke guider og ønsker ikke at fremstå som guider, da vores baugrund og intentioner er noget helt andet for at drive og formiddle vores koncept "OdenseFjordBumser" Vi om noget ønsker at hjælpe, men da vi tror på hjælp til selv hjælp, vil vores anvisninger også bære meget præg af denne holdning.

K&B OdenseFjordBumser

 

 

 

Så bliver det ikke mere originalt !