Odensefjordbumser, odense fjord fiskeri, odensefjord, havørredfiskeri, havørredfyn, havørred, makrel fiskeri odense fjord

Kanal Blink 14g (made in 2004)

Når man er lystfisker prøver man som regle at optimere sin teknik & sit endegrej. Gik i mange år med en ide om at fremstille et blink som ikke er set før nu og der blev brugt mange timer på tegnebrættet - slebet - klippet - banket alle mulige former frem i messing og testet i kanalen - endelig blev resultatet godt & dermed blev blinket døbt KANALEN 14g. De første blink blev produceret i februar 2004 - på en værktøjsfabrik i odense (MENETA) 

 

Frem til marts 2005 blev blinket testet af adskillige lystfiskere som mente at det var så velfangende at det skulle markesføres så andre lystfiskere kunne få glæde af det.

Selve blinket : turbolens hullet i blinket giver en form for lyd i vandet og modvirker blinket i at roterer for meget om sin egen akse + den lille vinge gør også en del af arbejdet ! som sagt blev der gemmentænk meget på selve gangen i vandet men også på en lille detalje som ikke er set før - nemlig turbolenshullet kan bruges til at sætte en lille selvlysende perle i så natfiskeri kommer i en helt anden dimension !!!

Pt. Laves de i disse to variantet og 14g dog bliver de fuld forkromet..

Vi har haft rigtig go succes med at male dem Kobber farvet.