Havørredfiskeri, odensefjord fiskeri, fiskeri, havørredfyn, vandplejefyn

Odensefjordbumser har til formål at informere om hotspots i Odense fjord og give vores bud til grej valg på nogen af alle de hotspots der er i fjorden - Det handler i bund og grund om at komme ud til vandene.

 

Vi er 4 fiskebumser der har den uhelbredelig lidelse kaldet Havørredfeber og den eneste ting der kan lindre Havørredfeberen er at bruge en masse tid ved vandet!

Og derfor er vores formål med denne side at dele vores uendelige fiskeeventyrer på Odense fjord.

Vi vil prøve at kortlægge vores hotspots så alle der lider af samme skæbne som os hurtigt kan få et overblik over fjorden og komme ud og få lindret fiskefeberen.Vores fluemønter er opkaldt efter rev- grunde – øer – steder i Odense fjord og der er brugt mange timer bag fluestikket for at finde de helt rigtige fluer til at narre Hr & Fru Havørred og ”Dee nut nææmt” som vi siger her på fyn !

Vi er i dag 4 Skarpe FjordBumser som sammen deler denne fantastiske livstil, og vil kvag vores samlet erfaring prøve at hjælpe jer til at komme hurtiger og mere nensomt ind i havørredfiskeriet, og korte jeres vej til succes.

Vi har hver især vores speciale og erfaring, som vil komme til udtryk via plasanvisninger og fede fjord Spots her på OdenseFjordBumser.dk

Velkommen til 

Knæk & Bræk OdenseFjordBumser