Odense Fjord fiskeri, Odensefjord Fiskeri, OdenseFjordBumser, Havørredfyn, havørredfiskeri

#Brian Lempert Rasmussen

Som med stifter af Odensefjordbumser, er det mit ønske at vise vores skønne fjord fra en lidt andre sider, dog uden at afsløre alle dens hemmeligheder. Det alt overskyggendne formål er nemlig at kommet med et budskab om at man selv, søg fjordens eventyr og selv skabe sine erfaringer med lidt hjælp her fra;o)

I de spæde år fiske jeg meget ved Nistebugten, hvor jeg sammen med mine kammerater, bruge uanet af tid for at knække koden og skabe en masse erfaring. Erfaring som sener i fiske livet skulle blive nyttigt, i form at plads kendskab, og ikke mindst hvordan man griber havørred fiskeriet an ( Hver en detalje tæller;o) )

Jeg startet min fiskeri som mange andre nemlig som medefisker. I mange år var gedden mit hovedemål, men dermed ikke at forglemme de andre fantastiske fiske arter som sø/mose kan byde på, f.eks suden med de rubinrøde øjne, eller den store flotte karpe.

For mig er havørred fiskeriet blevet MIT fristed, et fristed fra hverdagens til tider tunge og mørke tummerum, som for en stund kan blive lagt bagerst i tankerne og man kan fordybe sig i den det mest hellige man kan forstille sig, nemlig Havørredfiskeriet og vores fantastiske natur

 

Til daglige er jeg gift med min smukke "sild" Anja, sammen har vi 3 drenge, Frederik, Noah & Emil.